Jesteś fanem szaszłyków z grilla, mięsa na rożnie lub podobnych potraw, gdzie dużą rolę odgrywa ich nabijanie i późniejsze łączenie poszczególnych smaków? W takim razie nie może zabraknąć w Twoim sprzęcie igły do grillowania, która pozwoli Ci przygotować te smakołyki wielokrotnie. Igły do grillowania wykonane są przeważnie z metalu, który jest w stanie wytrzymać ciepło pochodzące zarówno z wnętrza grilla, jak i z rozgrzanego do czerwoności rusztu. A dzięki odpornym na ciepło uchwytom przymocowanym do igieł, obsługa nabitych na nie grillowanych składników jest dziecinnie prosta. Na rynku można jednak znaleźć także jednorazowe igły do grilla wykonane przeważnie z drewna bambusowego, które po użyciu po prostu wyrzucisz lub spalisz. Pokaż więcej
W magazynie 5 szt
W magazynie > 20 szt
W magazynie > 20 szt
W magazynie > 20 szt
W magazynie > 20 szt
Dla zarejestrowanych klientów mamy wiele interesujących korzyści.
Chcesz w prosty sposób powtórzyć poprzednie zamówienie, bez konieczności wyszukiwania na nowo odpowiednich wkładów?
Jako zalogowany użytkownik masz liczne korzyści:
Jeszcze nie masz u nas konta? Zarejestruj się